x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 27 laptops

Samsung laptops

27 laptops
Op zoek naar een nieuwe Samsung laptop? Samsung biedt een groot aantal laptops aan die allemaal verschillende specificaties hebben. Zo is er eigenlijk voor iedere gebruiker wel een geschikte Samsung laptop te vinden. Naast Windows laptops zijn er in het onderstaande overzicht ook Samsung Chromebooks te vinden.
filter Samsung laptopsFilter

Ruim assortiment aan Samsung laptops beschikbaar

Of u nu een laptop zoekt voor uw studie of een simpele laptop voor het kijken van films, er is altijd wel een geschikte Samsung laptop te vinden. Iedere Samsung laptop heeft minimaal een full HD scherm, een batterijduur van minimaal 6 uur en veel opslagruimte.

Mocht u wat minder budget hebben en genoeg hebben aan een simpele laptop voor basistaken, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een Samsung Chromebook. Deze zijn betaalbaardere n prima voor lichte basistaken.

Is een Samsung laptop geschikt voor games?

Tussen het assortiment aan Samsung laptops zijn meerdere laptops te vinden die geschikt zijn voor het spelen van games. Ze bevatten niet de nieuwste videokaarten, maar als u een laptop zoekt voor het spelen van middelzware games, dan zijn sommige laptops van Samsung hiervoor geschikt.

Samsung laptops bevatten namelijk een snelle Intel Core i5 of i7 processor, en 8 GB of 16 GB RAM waardoor de meeste lichtere games prima kunnen worden gespeeld in hoge kwaliteit. Ze hebben daarnaast een SSD tot 512 GB, waardoor u er ook genoeg games op kunt slaan.

De Samsung laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung laptop

Op dit moment worden er 27 Samsung laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1472,22,-. De goedkoopste Samsung laptop die momenteel te vinden is, is de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €266,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken