x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Bekijk 0 laptops

Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart

0 laptops
Laptops met een NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart zijn krachtig en zullen er daarvoor zorgen dat u bijna iedere game op hoge instellingen kunt spelen. Vele merken zoals HP, Acer en MSI bieden gaming laptops aan met deze snelle videokaart er in. Mocht u willen gamen, let er dan ook op dat u kiest voor genoeg RAM en een snelle processor.
filter Gaming laptops met NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaartFilter

Gaming laptops met de RTX 3050 Ti voor geweldige performance

Als u op zoek bent naar de beste performance in een laptop, dan zit u met de RTX 3050 Ti wel goed. Natuurlijk zijn er nog wel betere videokaarten zoals de RTX 3070 of RTX 3080, maar ook met de RTX 3050 Ti kunt u bijna iedere game op de hoogste settings spelen.

Er zijn veel MSI gaming laptops en Lenovo gaming laptops (zoals de Legion 5) te vinden met deze snelle videokaart. Alle laptops met deze videokaart hebben daarnaast een razendsnelle processor, veel RAM, en ook genoeg opslagruimte voor het bewaren van vele games.

U heeft tot slot ook nog de keuze uit verschillende formaten als het gaat om RTX 3050 Ti laptops. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleiner 14 inch model om makkelijk mee te nemen, of een 17 inch model voor maximale schermruimte. Voor het gamen is een groter scherm in ieder geval een stuk handiger.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken