x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 39 laptops

MSI laptops

39 laptops
Met vele reeksen als de Katana, Summit en Creator worden laptops van MSI over het algemeen ingezet voor gaming en andere zware taken. Over het algemeen zijn de laptops wat groter en bevatten allemaal minimaal 8 GB werkgeheugen, een goede videokaart en veel opslagruimte.
filter MSI laptopsFilter
Meer MSI laptops

Veel krachtige MSI laptops te koop

MSI is een bekend merk voor laptops en heeft veel verschillende soorten laptops in hun assortiment. Een aantal populaire reeksen binnen MSI gaming laptops zijn de GE Raider, GS Stealth en GT Titan. MSI laptops staan bekend om hun krachtige specificaties, zoals een snelle Intel Core processor, de nieuwste NVIDIA-videokaarten en hoge hoeveelheden RAM en opslagcapaciteit.

Ze zijn specifiek gericht op gamers en zijn daarom voorzien van features zoals een scherm met hoge verversingssnelheid, RGB-verlichting en krachtige ingebouwde speakers. Daarnaast zijn MSI laptops ook uitgerust met een goed koelsysteem om de prestaties te optimaliseren en oververhitting te voorkomen. Niemand zit er natuurlijk op te wachten dat de laptop traag en heet wordt tijdens het spelen van games.

De MSI laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MSI laptop

Op dit moment worden er 39 MSI laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1851,41,-. De goedkoopste MSI laptop die momenteel te vinden is, is de MSI Thin GF63 12UC-683NL. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken