x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 10 laptops

MEDION laptops

10 laptops
Op zoek naar een nieuwe MEDION laptop? Tussen het assortiment van MEDION zijn laptops te vinden voor allerlei soorten gebruikers. Zo zijn er simpele laptops met een Intel Celeron processor voor onder de €500, maar ook krachtige 17 inch gaming laptops die bijna alles aan kunnen. Vergelijk hieronder om er achter te komen welke MEDION laptop u gaat kopen.
filter MEDION laptopsFilter

MEDION biedt veel laptops aan voor een goede prijs

MEDION is een merk dat bekend staat om het aanbieden van betaalbare laptops met goede specificaties. De laptops van MEDION zijn vaak verkrijgbaar voor een lagere prijs dan vergelijkbare modellen van andere merken, maar bieden vaak dezelfde prestaties en functionaliteit. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke laptop met goede prestaties, dan is MEDION een goede optie om in overweging te nemen.

17 inch MEDION laptops met veel opslagruimte

MEDION biedt een aantal 17-inch laptops aan met veel opslagruimte. Zo is er bijvoorbeeld een 17 inch MEDION laptop die beschikt over een Intel Core i7-processor, 8 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 1 TB HDD en 256 GB SSD. Deze laptop is geschikt voor zware taken zoals video- en fotobewerking, en biedt genoeg ruimte voor het opslaan van grote hoeveelheden data waaronder ook vele games.

De MEDION laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een MEDION laptop

Op dit moment worden er 10 MEDION laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1003,-. De goedkoopste MEDION laptop die momenteel te vinden is, is de Medion Akoya E15415 MD62478. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken