x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 142 laptops

Lenovo laptops

142 laptops
Lenovo is één van de beste merken als het gaat om laptops. Ze bieden een groot assortiment aan laptops, van krachtige 17 inch gaming notebooks tot kleinere 13 inch mini laptops. In het onderstaande overzicht zijn alle Lenovo laptops te vinden die momenteel beschikbaar zijn.
filter Lenovo laptopsFilter
Meer Lenovo laptops

Lenovo laptops zijn ideaal voor iedere soort gebruiker

Laptops van Lenovo zijn ideaal voor iedere soort gebruiker aangezien ze snel zijn, betaalbaar zijn en ook een geweldige bouwkwaliteit hebben. Zo zijn er modellen te vinden voor de basisgebruiker, studenten, en zelfs voor gebruik op kantoor. Ook heeft Lenovo veel verschillende gaming laptops die ze aanbieden waarmee de gemiddelde gamer uitstekende prestaties kan halen.

Verschillende reeksen gaming laptops van Lenovo

Lenovo biedt verschillende gaming laptops aan onder verschillende reeksen. De Legion reeks is de hoofdreeks en biedt de nieuwste hardware voor een optimale gaming-ervaring, terwijl de IdeaPad Gaming reeks een budgetvriendelijke optie is met nog steeds zeer krachtige specificaties. Afhankelijk van uw budget kunt u één Lenovo gaming laptop van deze reeksen kiezen.

Mocht u een laptop zoeken die u om kunt klappen tot een tablet, dan kunt u kiezen voor de Lenovo Flex of Lenovo Yoga. Deze Lenovo laptops hebben een touchscreen waardoor u uw laptop op een hele nieuwe manier kunt gebruiken.

De Lenovo laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop

Op dit moment worden er 142 Lenovo laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1204,56,-. De goedkoopste Lenovo laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo Chromebook S330 81JW0008MH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €191,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken