x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 33 laptops

Lenovo laptops met AMD Ryzen 7 processor

33 laptops
Op zoek naar een Lenovo laptop met AMD Ryzen 7 processor? Lenovo heeft veel laptops met AMD Ryzen 7 processor welke geschikt zijn voor het draaien van zware programma's. Het voordeel is dat Lenovo in alle maten wel een laptop heeft met een AMD Ryzen 7 processor er in. Of u nu een lichte 13 inch laptop zoekt om mee te nemen of een krachtig 17 inch model, in het onderstaande overzicht staat er zeker een geschikt model tussen.
filter Lenovo laptops met AMD Ryzen 7 processorFilter

Hoe snel is een Lenovo laptop met AMD Ryzen 7 processor?

Een Lenovo laptop met een AMD Ryzen 7 processor is snel en enorm krachtig. De precieze snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kloksnelheid, de hoeveelheid werkgeheugen en de prestaties van andere componenten zoals de videokaart. Over het algemeen zijn Lenovo laptops met AMD Ryzen 7 processoren in staat om veeleisende taken snel en efficiënt uit te voeren, zoals videobewerking, gamen en alle dagelijkse taken.

Bent u niet van plan om zware programma’s te draaien? Dan kunt u ook kiezen voor iets minder krachtigs zoals een i5 Lenovo laptop of Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor. Hierdoor kunt u ook flink wat geld besparen.

De Lenovo laptops met AMD Ryzen 7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop met AMD Ryzen 7 processor

Op dit moment worden er 33 Lenovo laptops met AMD Ryzen 7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1179,09,-. De goedkoopste Lenovo laptop met AMD Ryzen 7 processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 14ABA7 82RM006FMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €699,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken