x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 37 laptops

Laptops met Intel Core i9 Processor

37 laptops
Wilt u echt veel rekenkracht hebben in uw laptop, dan kiest u voor een laptop met Intel Core i9 processor. Met ongekende turbosnelheden tot wel 5 GHz kunnen laptops met deze processor werkelijk waar alles aan. Vergelijk hieronder alle laptops met Intel Core i9 processor van de beste merken zoals ASUS en MSI.
filter Laptops met Intel Core i9 ProcessorFilter
Meer Laptops met Intel Core i9 Processor

Snelle laptops met Intel Core i9 processor

Alhoewel de Intel Core i9 processor een stuk minder populair is dan de i5 en i7, zijn er alsnog veel snelle laptops te vinden met deze processor. Op iedere laptop met een Intel Core i9 processor is het mogelijk om middelzware tot zware software te draaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto- en videobewerking. Heeft de i9 laptop die u op het oog heeft ook een snelle videokaart en veel RAM? Dan is deze i9 laptop ook geschikt voor gaming.

i9 laptops in alle formaten

De Intel Core i9 processor is vooral te vinden in bijna ieder formaat van de gaming laptops van MSI. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 15 inch gaming laptop MSI met een snelle NVIDIA-videokaart voor het spelen van de nieuwste games. Mocht u een wat groter formaat willen, dan zoekt u naar een 17 inch MSI laptop met i9 processor.

De Laptops met Intel Core i9 Processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i9 Processor

Op dit moment worden er 37 Laptops met Intel Core i9 Processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €2670,43,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i9 Processor die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook X1605VA-MB183W. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €899,-. Hij bevat een 16 inch display en een snelle Intel Core i9 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken