x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 112 laptops

Laptops met Intel Core i5 Processor

112 laptops
Laptops met een Intel Core i5 processor worden vaak gekozen door gebruikers die een laptop zoeken voor middelzware taken. Hierbij moet u denken aan het spelen van lichte games, of het bewerken van foto's. Vergelijk hieronder i5 laptops van vele merken zoals Lenovo, ASUS en HP, en maak uw keuze.
filter Laptops met Intel Core i5 ProcessorFilter
Meer Laptops met Intel Core i5 Processor

Wat kunt u allemaal doen op een laptop met Intel Core i5 processor?

Een laptop met Intel Core i5 processor heeft genoeg rekenkracht voor het draaien van middelzware tot zware programma’s. Hierbij moet u denken aan het bewerken van foto’s in Adobe Photoshop, of het spelen van games zoals League of Legends. Als u kiest voor een gaming laptop met i5 processor, dan bevat deze een krachtige NVIDIA-videokaart en kunt u ook zwaardere games spelen.

Natuurlijk kan een laptop met Intel Core i5 processor ook gewoon gebruikt worden voor alle dagelijkse taken. Denk hierbij aan het bewerken van documenten, e-mailen met uw collega’s of eindeloos scrollen op social media.

Welke merken bieden allemaal i5 laptops aan?

De Intel Core i5 processor is een populaire keuze voor veel laptops, van budget modellen tot high-end, omdat het een uitstekende balans biedt tussen prijs en prestaties. Dit is de reden dat er ook veel merken zijn die dit soort laptops aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld veel HP i5 laptops op de markt, welke ideaal zijn voor gebruikers die een snelle laptop zoeken voor basisgebruik. Wilt u games spelen op uw laptop, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ASUS laptop met i5 processor aangezien hier wat krachtigere modellen te vinden zijn.

De Laptops met Intel Core i5 Processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i5 Processor

Op dit moment worden er 112 Laptops met Intel Core i5 Processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €861,7,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i5 Processor die momenteel te vinden is, is de Medion Akoya E15415 MD62478. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken