x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 72 laptops

Laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM

72 laptops
Heeft u genoeg aan een Intel Core i5 processor maar wilt u alsnog kunnen genieten van de voordelen van 16 GB RAM? Veel RAM is erg handig wanneer u aan multitasken doet of grafisch intensieve programma's gebruikt zoals Photoshop of games. Vergelijk hieronder alle laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM.
filter Laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAMFilter
Meer Laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM

Is 16 GB RAM genoeg voor een laptop?

16 GB RAM is meestal meer dan genoeg voor een laptop en kan voldoen aan de meeste gebruikersbehoeften. Met 16 GB RAM kunt u zware taken uitvoeren, zoals videobewerking en gaming, zonder dat de prestaties van de laptop vertragen. Het is ook voldoende om meerdere programma's tegelijkertijd te laten draaien zonder problemen. Als u echter van plan bent om extreem veeleisende taken uit te voeren, zoals het trainen van kunstmatige intelligentie-modellen, kan het nodig zijn om meer RAM te krijgen.

Wat kunt u met een laptop die een i5 en 16 GB RAM heeft?

De combinatie van een Intel Core i5 processor met 16 GB werkgeheugen komt veel voor onder de meeste merken zoals Acer, Lenovo en ASUS. Dat is niet gek, aangezien deze specs genoeg zijn voor bijna iedere gebruiker. Met deze processor en dit grote werkgeheugen kunt u namelijk meerdere middelzware tot zware programma’s tegelijkertijd te draaien (multitasken). Denk hierbij aan games, fotobewerkingsprogramma’s, en andere zware software.

De Laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM

Op dit moment worden er 72 Laptops met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €935,42,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i5 processor en 16 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Lenovo V15 G4 IAH - 83FS003WMH. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €465,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken