x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 16 laptops

Laptops met Intel Core i3 Processor

16 laptops
Mocht u wat minder budget hebben, dan is het slim om te kiezen voor een laptop met Intel Core i3 processor. Let er wel op dat deze laptops niet geschikt zijn voor zwaardere taken. Een laptop met Intel Core i3 processor wordt over het algemeen aangeraden voor simpele taken, zoals het bewerken van documenten, sturen van mails en het spelen van lichte games.
filter Laptops met Intel Core i3 ProcessorFilter

Veel goedkope laptops met Intel Core i3 processor te koop

Tussen het grote assortiment van i3 laptops zijn veel snelle laptops onder de €400 te vinden. Als u een laptop zoekt waar u over het algemeen basistaken op uit zult voeren en geen zware software op wilt draaien, zit u hier prima. De meeste i3 laptops hebben een full HD scherm waardoor u er zonder problemen in hoge kwaliteit een film of serie op kunt kijken.

Ook keuze uit veel Chromebooks met i3 processor

Mocht u op zoek zijn naar een snelle Chromebook, dan zijn er genoeg Chromebooks beschikbaar met Intel Core i3. Veel Chromebooks van HP draaien op deze processor, en hebben maar liefst 8 GB RAM waardoor ze makkelijk wat zwaardere taken aan kunnen dan de gemiddelde Chromebook. Op deze Chromebooks kunt u dus makkelijk wat meer doen dan alleen het bewerken van documenten of surfen op internet.

De Laptops met Intel Core i3 Processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i3 Processor

Op dit moment worden er 16 Laptops met Intel Core i3 Processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €492,5,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i3 Processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 14ITL6 82H700JUMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €315,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken