x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 156 laptops

HP laptops

156 laptops
HP heeft veel snelle laptops in hun assortiment waaronder beide Windows laptops en Chromebooks. Zo heeft u de keuze uit vele reeksen, waaronder de HP Pavilion voor eenvoudig gebruik zoals het surfen op internet of sturen van mails. Kies bijvoorbeeld de HP OMEN reeks als u een krachtige gaming laptop zoekt, of de x360 reeks als u ook een touchscreen zoekt.
filter HP laptopsFilter
Meer HP laptops

Het grote laptop assortiment van HP

HP heeft een breed assortiment aan laptops voor verschillende soorten gebruikers, waaronder consumenten, zakelijke gebruikers en studenten. Hier zijn een paar voorbeelden van soorten HP laptops die beschikbaar zijn.

HP Pavilion

Dit is HP's consumentenlijn van laptops, die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze laptops zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder 14 inch, 15 inch en 17 inch, en zijn uitgerust met verschillende processors, geheugen- en opslagcapaciteiten.

HP EliteBook

Dit is HP's zakelijke lijn van laptops, die zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Deze laptops zijn vaak duurzamer en hebben betere beveiligingsfuncties dan de Pavilion-serie. Ook hebben deze laptops vaak meer aansluitingsmogelijkheden en een groter schermformaat.

HP Spectre

Deze laptops zijn ontworpen voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle en dunne laptop met hoge prestaties. Deze laptops zijn vaak uitgerust met de nieuwste processors en grafische kaarten, en hebben een premium design.

HP Envy

Dit zijn HP's high-end consumenten laptops, die zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle en krachtige laptop voor entertainment en multimedia.

HP Chromebooks

HP biedt ook een aantal Chromebooks aan, die zijn gebaseerd op het besturingssysteem Chrome OS van Google en zijn ontworpen voor eenvoudig en snel internetgebruik. HP Chromebooks worden daarnaast vaak aangeboden voor een erg scherpe prijs, en zijn er in allerlei verschillende combinaties qua specs.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse soorten laptops die HP aanbiedt, er zijn nog veel meer modellen en series beschikbaar. Het is wel belangrijk om te controleren of de specifieke HP laptop die u overweegt compatibel is met de software en tools die u gebruikt en of deze voldoet aan uw specifieke eisen.

De HP laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP laptop

Op dit moment worden er 156 HP laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1274,54,-. De goedkoopste HP laptop die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook 15a-na0600nd (76F37EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €282,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken