x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 16 laptops

HP laptops met touchscreen

16 laptops
Als het gaat om laptops met een touchscreen, dan is HP één van de merken met het grootste assortiment. HP ontwikkelt vele laptops met touchscreen, waartussen beide Windows laptops en Chromebooks te vinden zijn. Als u uw laptop ook als tablet wilt gebruiken, kies dan voor een 2-in-1 model die ook om te klappen is. Hierdoor zit u nog comfortabeler op de bank (of bed) met uw laptop.
filter HP laptops met touchscreenFilter

HP laptops met touchscreen kunnen voor veel dingen worden gebruikt

Een touchscreen op een HP laptop kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Één van de belangrijkste voordelen van een touchscreen is dat het voor een meer intuïtieve navigatie en controle van het apparaat zorgt. In plaats van een touchpad of muis te gebruiken, kunt u simpelweg het scherm aanraken om de cursor te verplaatsen of interactie te hebben met schermelementen. Dit kan vooral handig zijn bij het gebruik van de laptop in tabletmodus of bij presentaties.

Een ander voordeel van een touchscreen is dat het de gebruikerservaring kan verbeteren bij het gebruik van bepaalde soorten software of apps. Bijvoorbeeld bij het gebruik van grafisch ontwerp of fotobewerkingssoftware, kan een touchscreen voor een meer natuurlijke en precieze manier zorgen om selecties te maken, instellingen aan te passen en effecten toe te passen. Op dezelfde manier, bij het gebruik van apps zoals teken- of notitie-apps, kan een touchscreen voor meer accurate en uitdrukkingsvolle invoer zorgen.

Daarnaast kan een touchscreen ook nuttig zijn voor gaming, waarbij spelers rechtstreeks kunnen interacteren met het spel in plaats van een toetsenbord of controller te moeten gebruiken.

De HP laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 16 HP laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €834,75,-. De goedkoopste HP laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook x360 14a-ca0740nd (715W4EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken