x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 21 laptops

HP Pavilion laptops

21 laptops
De HP Pavilion reeks bevat vele soorten laptops voor alle soorten gebruikers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Pavilion G voor het spelen van games, of de Pavilion x360 voor een 2-in-1 laptop die u ook als tablet kunt gebruiken. Alle HP Pavilion laptops bezitten tot slot geweldige Bang & Olufsen speakers.
filter HP Pavilion laptopsFilter

Groot aanbod aan HP Pavilion laptops voor iedere gebruiker

Of u nu op zoek bent naar een laptop voor thuisgebruik, studie of werk, laptops uit de HP Pavilion reeks bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een schermgrootte variërend van 11 inch tot 17 inch, is er voor elke gebruiker een geschikte optie beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de HP Pavilion 14 (14 inch) of de HP Pavilion 15 (15 inch).

Bovendien zijn de laptops uitgerust met de nieuwste Intel of AMD processors en hebben ze een grote opslagcapaciteit, zodat u al uw bestanden en programma's makkelijk kunt opslaan en gebruiken.

Bent u toe aan een 2-in-1 laptop die u ook als tablet kunt gebruiken? Dan kunt u kiezen voor de Pavilion x360 reeks. Deze 14 en 15 inch HP Pavilion laptops hebben een touchscreen en worden vanwege hun lichte gewicht ook vaak gekozen door studenten die vaak onderweg zijn met hun laptop.

De HP Pavilion laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Pavilion laptop

Op dit moment worden er 21 HP Pavilion laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €908,86,-. De goedkoopste HP Pavilion laptop die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion 14-ec1480nd (693A1EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €599,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken