x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Aansluitingen
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 6 laptops

HP Pavilion x360 laptops

6 laptops
De HP Pavilion x360 reeks bestaat uit 2-in-1 laptops, beschikbaar in 14 en 15 inch, welke een touchscreen hebben. Hierdoor kunt u uw laptop ook aansturen middels uw wijsvinger. Alle x360 laptops zijn ook om te klappen, waardoor u ze als tablet kunt gebruiken. Hierdoor is de HP Pavilion x360 perfect als u graag onderweg wilt werken, of wat aantekeningen wilt maken tijdens een college.
filter HP Pavilion x360 laptopsFilter

Waar blinken HP Pavilion x360 laptops in uit?

HP Pavilion x360 laptops blinken uit in flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze laptops zijn ontworpen met een 360-graden scharnier, wat betekent dat het scherm volledig kan worden omgeklapt en gebruikt kan worden als tablet. Dit maakt de Pavilion x360 laptops ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel als laptop als tablet kan worden gebruikt.

HP Pavilion x360 laptops zijn ook voorzien van krachtige hardware en een uitstekende prestatie. Ze zijn uitgerust met moderne processors, veel werkgeheugen en snelle opslag, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor meer veeleisende taken zoals video-editing of gaming.

HP Pavilion x360 laptops bevatten ook een aantal praktische functies zoals een touchscreen, een digitale pen, en een lange batterijduur. Dit maakt deze laptops geschikt voor productiviteit en creativiteit.

Daarnaast zijn Pavilion x360 laptops vaak voorzien van een mooi design met dunne schermranden en een strakke uitstraling. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een model is dat bij uw stijl past.

In welke maten is de HP Pavilion x360 laptop beschikbaar?

De HP Pavilion x360 laptops zijn beschikbaar in verschillende maten, waaronder 13,3 inch, 14 inch en 15,6 inch. Deze maten zijn gebaseerd op de grootte van het scherm, dus hoe groter het scherm, hoe groter het apparaat is. De 13,3 inch variant is klein en compact, dit maakt het apparaat gemakkelijk te dragen en te vervoeren. De 14 inch HP Pavilion en 15,6 inch varianten zijn groter en bieden een groter scherm voor een betere gebruikerservaring.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Pavilion x360 laptop

Op dit moment worden er 6 HP Pavilion x360 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €832,33,-. De goedkoopste HP Pavilion x360 laptop die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion x360 14-EK0475ND. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €629,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken