x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 33 laptops

HP laptops met Intel Core i5 processor

33 laptops
Op zoek naar een HP laptop met Intel Core i5 processor? Een Intel Core i5 processor is meer dan geschikt voor het draaien van middelzware software, waarbij u moet denken aan Adobe Photoshop of lichte games. In het overzicht zijn meerdere HP ProBook & Elitebook modellen die u kunt vergelijken en allemaal een i5 processor hebben.
filter HP laptops met Intel Core i5 processorFilter

Honderden HP laptops met i5 processor

Bent u op zoek naar een nieuwe HP laptop met i5 processor? Een HP laptop met Intel Core i5 processor is een goede keuze. Deze laptops zijn namelijk snel genoeg voor alle basistaken, maar ook voor het draaien van middelzware software of spelen van lichte games. Kiest u voor een HP gaming laptop met i5 processor en 8 GB of 16 GB RAM? Dan kunt hem ook gebruiken voor zwaardere taken zoals het spelen van nieuwere games of bewerken van foto’s.

HP laptops met i5 processor ideaal voor studenten

Wat voor studie u ook doet, er is altijd een HP i5 laptop te vinden voor uw studie. Er zijn namelijk genoeg lichte modellen te vinden die u kunt gebruiken voor een studie waar u hoofdzakelijk documenten moet bewerken, en ook zware modellen met veel RAM voor bijvoorbeeld een Computer Science studie. Als het gaat om formaat heeft u ook veel keuze, aangezien er veel 14 inch HP laptops zijn voor de liefhebber van een kleinere laptop, en 17 inch HP laptops met i5 processor voor mensen die liever veel schermruimte hebben.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 33 HP laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €933,-. De goedkoopste HP laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de HP 14s-dq4730nd (6J8Z1EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €499,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken