x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 45 laptops

HP gaming laptops

45 laptops
HP heeft veel krachtige gaming laptops in hun assortiment. Zo kunt u kiezen voor de HP OMEN reeks als u écht veel power nodig heeft, of de HP Victus voor een mid-range gaming laptop. Alle gaming laptops van HP hebben een snelle processor, goede NVIDIA videokaart en veel opslagruimte om al uw games op te kunnen slaan.
filter HP gaming laptopsFilter
Meer HP gaming laptops

Veel HP gaming laptops om te vergelijken

HP is een van de grootste spelers op de markt van gaming laptops, met een aantal populaire reeksen die elk een unieke set van functies bieden.

Een van deze reeksen is de HP Victus 16. Deze reeks is speciaal ontworpen voor de veeleisende gamer die op zoek is naar een high-performance 16 inch gaming laptop met een slanke en stijlvolle look. De HP Victus 16 heeft een stevige bouw en is uitgerust met een krachtige processor, veel werkgeheugen, een snelle SSD en een high-end videokaart.

Een andere populaire reeks van HP is de Omen serie. Deze reeks is speciaal ontworpen voor de gamer die op zoek is naar een 16 of 17 inch gaming laptop met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. HP Omen laptops zijn krachtig, snel en bieden een geweldige gaming-ervaring, en dat voor een betaalbare prijs. Dit is een perfecte serie voor iemand die een goede balans zoekt tussen prestaties en prijs.

Tot slot is er de HP Envy x360 reeks. Deze reeks laptops zijn speciaal ontworpen voor de gamer die op zoek is naar een veelzijdige en flexibele gaming laptop. De Envy x360 laptops zijn uitgerust met de nieuwste processors en videokaarten, en zijn ook zeer veelzijdig dankzij hun 2-in-1 formaat en scherm met touchscreen. Dit maakt deze reeks ideaal voor iemand die op zoek is naar een laptop die zowel geschikt is voor gaming als voor werk of studie.

Waar gaat uw voorkeur naar uit voor gaming, een HP laptop met i5 of HP laptop met Intel Core i7 processor?

De HP gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP gaming laptop

Op dit moment worden er 45 HP gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2172,47,-. De goedkoopste HP gaming laptop die momenteel te vinden is, is de HP Victus 15-fa1911nd. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1049,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken