x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 73 laptops

15 inch HP laptops

73 laptops
Op zoek naar een nieuwe HP laptop met 15 inch scherm? HP biedt vele laptops aan met 15 inch scherm, waardoor er voor iedere soort gebruiker wel een passend model te vinden is. Zo zijn er vele HP EliteBook en HP ProBook modellen te vinden met allemaal verschillende specificaties. Hierdoor kunt u gemakkelijk een 15 inch HP laptop vinden die goed past bij uw doeleind.
filter 15 inch HP laptopsFilter
Meer 15 inch HP laptops

15 inch is een geweldige middelmaat voor HP laptops

Op het gebied van HP laptops is 15 inch één van de beste schermformaten die u kunt kiezen. 15 inch biedt een geweldige verhouding tussen draagbaarheid en prestaties. 15 inch HP laptops wegen vaak nog onder de 1,5 á 2 kilogram, en hebben genoeg ruimte in de chassis voor krachtige componenten zoals een goede videokaart en een SSD met veel capaciteit.

Zijn 15 inch HP laptops geschikt voor gaming?

HP biedt veel 15 inch gaming laptops die geschikt zijn voor het spelen van de nieuwste games. Deze laptops hebben allemaal een snelle NVIDIA-videokaart en een processor met genoeg kloksnelheid voor het draaien van uw favoriete games. Daarnaast hebben 15 inch HP laptops ook enorm veel opslagruimte, zodat u al uw favoriete titels zonder problemen kunt downloaden.

Simpele laptop nodig? Kies voor een 15 inch HP Chromebook

HP heeft ook veel 15 inch Chromebooks in hun assortiment. Deze laptops zijn ideaal voor het bewerken van document, kijken van een film of serie en het surfen op internet. Zoekt u dus bijvoorbeeld een simpele laptop voor uw studie of weet u dat u geen zware activiteiten op uw laptop uit gaat voeren? Dan is een 15 inch Chromebook van HP misschien wel de beste optie.

De 15 inch HP laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch HP laptop

Op dit moment worden er 73 15 inch HP laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €936,56,-. De goedkoopste 15 inch HP laptop die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook 15a-na0600nd (76F37EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €282,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken