x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 155 laptops

Gaming laptops

155 laptops
Op zoek naar een nieuwe gaming laptop? Gaming laptops zijn speciaal gemaakt met een snelle NVIDIA videokaart voor het draaien van uw favoriete game. Daarnaast bevatten ze veel RAM, een snelle processor en genoeg opslagruimte om al uw games op te kunnen slaan.
filter Gaming laptopsFilter
Meer Gaming laptops

Waar kunt u gaming laptops allemaal op vergelijken?

Om gaming laptops te vergelijken op RAM, processor, videokaart en meer, moet u eerst een aantal specifieke aspecten overwegen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste factoren die u moet overwegen bij het vergelijken van gaming laptops:

 • Formaat - Iedereen heeft een favoriet formaat als het gaat om gaming laptops. Een 17 inch gaming laptop biedt de meeste ruimte op het scherm, maar is lastig om mee te nemen. Veel gebruikers kiezen daarom voor een 15 inch gaming laptop, net iets kleiner en even krachtig als zijn grote broertje.
 • RAM - Hoe meer RAM een laptop heeft, hoe meer geheugen de laptop beschikbaar heeft om programma's te laden en te laten draaien. Een gaming laptop met minimaal 8 GB RAM is aanbevolen voor gaming, hoewel sommige zwaardere games wel een gaming laptop met 16 GB of meer RAM vereisen.
 • Processor - De processor wordt gezien als de hersenen van een laptop en bepaalt hoe snel de laptop is. Intel Core i5 en i7 processors komen het vaakst voor in gaming laptops, hoewel sommige laptops ook beschikken over AMD Ryzen processors.
 • Videokaart - De videokaart is verantwoordelijk voor het renderen van grafische beelden. NVIDIA GeForce en AMD Radeon videokaarten zijn de meest voorkomende keuzen voor gaming laptops, met als populaire modellen de RTX 3080 en RTX 3080 Ti.
 • Opslag - Gaming laptops hebben vaak een combinatie van een snelle solid-state drive (SSD) voor snel opstarten en het laden van programma’s, en een grotere harde schijf voor opslag van games en andere bestanden. Voor gaming is een laptop met 1 TB opslagruimte zeker een aanrader, aangezien games steeds groter worden.
 • Beeldscherm - Gaming laptops beschikken vaak over een beeldscherm met een hoge resolutie en een snelle verversingssnelheid voor een soepele en vloeiende beeldweergave. Voor gaming wordt over het algemeen een beeldverversing van minimaal 120 Hz aangeraden.
 • Andere functies zoals verkoelingssysteem, toetsenbord en touchpad, geluid, en het aantal USB-poorten zijn ook belangrijk aspecten om te overwegen bij het vergelijken van gaming laptops.

Het is belangrijk om te weten dat elke laptop verschillende specificaties heeft, dus het vergelijken van laptops en welke het beste bij u past, is de beste manier om een weloverwogen beslissing te nemen. U kunt hiervoor gemakkelijk de zoekfilters aan de linkerkant gebruiken.

Gaming laptops van vele bekende merken

Er zijn verschillende merken die gaming laptops produceren. Hieronder staan enkele van de meest populaire merken en hun populaire reeksen:

Deze merken hebben een breed assortiment van gaming laptops in verschillende prijsklassen, van instapmodellen tot high-end modellen voor de nieuwste games. Elk merk heeft hun eigen set van unieke functies en designs, en het is aan u om te beslissen welk merk en welke serie het beste bij uw budget en vereisten past.

De Gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

 • Blauw
 • Grijs
 • Wit
 • Zilver
 • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop

Op dit moment worden er 155 Gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2113,58,-. De goedkoopste Gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 (A515-58GM-787G). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1029,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken