x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 17 laptops

17 inch gaming laptops

17 laptops
Wanneer u houdt van het spelen van games, is een groter scherm altijd beter. Voor gaming laptops wordt een 17 inch schermgrootte daarom bijna altijd aangeraden. Op een 17 inch scherm ziet u meer, waardoor u eigenlijk al direct een voorsprong heeft op uw tegenstanders.
filter 17 inch gaming laptopsFilter

Is een 17 inch laptop scherm optimaal voor het spelen van games?

Een 17 inch laptopscherm kan een goede keuze zijn voor het spelen van games, omdat het een groter schermformaat heeft dan de gemiddelde laptop, waardoor er meer ruimte is op het scherm en er zo veel meer details kunnen worden getoond. Echter zijn er een aantal andere factoren waarmee rekening gehouden moet worden, zoals de resolutie, de verversingssnelheid, de kijkhoek en de beeldkwaliteit. Het is daarom aan te raden om alle specificaties van de gaming laptop te bekijken voordat u een aankoop doet, om te zien of deze echt geschikt is voor het spelen van games. Er zijn namelijk genoeg 17 inch laptops die niet geschikt zijn voor gaming.

Hoeveel weegt een 17 inch laptop?

Een 17 inch gaming laptop weegt meestal ongeveer 2,5 tot 3,5 kg. Dit is veel zwaarder dan een gemiddelde gaming laptop van 14 inch of 15 inch, die meestal rond de 1,5 tot 2 kg weegt. Dit maakt een 17 inch laptop minder geschikt voor studenten of andere gebruikers die vaak onderweg zijn, omdat het lastig is om hem mee te nemen en te dragen. Naast het gewicht is de grootte zelf natuurlijk ook al erg onhandig als u vaak onderweg bent.

De 17 inch gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch gaming laptop

Op dit moment worden er 17 17 inch gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2195,53,-. De goedkoopste 17 inch gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Nitro 5 AN517-54-75Z7. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €1199,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken