x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Extra opties
Bekijk 26 laptops

15 inch gaming laptops

26 laptops
Op zoek naar een middelgrote laptop om games op te spelen? Een 15 inch gaming laptop is het perfecte formaat voor de combinatie van een groot genoeg scherm om op te gamen, en licht genoeg om makkelijk overal mee naar toe te kunnen nemen. Vergelijk hieronder alle 15 inch gaming laptops die momenteel te koop zijn.
filter 15 inch gaming laptopsFilter

Is een 15 inch scherm niet te klein voor het spelen van games?

Het hangt af van de persoonlijke voorkeur van de gebruiker of een 15 inch scherm te klein is voor het spelen van games. Een groter scherm biedt meer schermruimte, wat bijvoorbeeld kan helpen bij het zien van meer vijanden. Sommige mensen vinden een groter scherm ook prettiger voor het oog, vooral als ze langer sessies spelen.

15 inch schermen zijn echter nog steeds populair onder gamers, omdat ze een goede balans bieden tussen beeldgrootte en draagbaarheid. De meeste 15 inch laptops zijn nog steeds dun en licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen naar school of op reis. Bovendien is de resolutie van de meeste 15 inch schermen hoog genoeg (vaak 1080p / full hd) om games in hoge kwaliteit weer te geven.

Mocht u denken dat een 15 inch gaming laptop net te klein is, kunt u er altijd voor kiezen om voor een 17 inch gaming laptop te gaan. Deze bevat vaak ook net iets betere specs, maar is wel een stuk zwaarder. Denk dus twee keer na als u uw laptop vaak ergens mee naartoe moet nemen.

De 15 inch gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch gaming laptop

Op dit moment worden er 26 15 inch gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1743,27,-. De goedkoopste 15 inch gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 (A515-58GM-787G). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1029,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken