x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Extra opties
Bekijk 15 laptops

14 inch gaming laptops

15 laptops
Op zoek naar een nieuwe 14 inch gaming laptop? Het 14 inch formaat wordt niet vaak gekozen door gamers, omdat een groot scherm vaak de voorkeur is aangezien er meer op kan worden getoond. Bent u echter veel onderweg met uw laptop, dan is het kiezen van een 14 inch gaming laptop verstandig aangezien deze veel makkelijker meegenomen kan worden.
filter 14 inch gaming laptopsFilter

Is 14 inch eigenlijk wel een goed schermformaat voor gaming?

Een 14 inch schermformaat kan te klein zijn voor de gemiddelde gebruiker die graag games speelt, omdat het beeld kleiner is en minder details kan weergeven. Er zijn echter wel gaming laptops met 14 inch schermen die een hogere resolutie en verversingssnelheid hebben welke de kwaliteit van het beeld flink kunnen verbeteren. Over het algemeen wordt echter aangeraden om een schermformaat van 15,6 inch of groter te kiezen voor gaming, omdat er simpelweg meer ruimte op het scherm is om details weer te kunnen geven. Als u echt een fanatieke gamer bent, dan is het verstandig om te upsizen naar een 15 inch gaming laptop. Het voordeel van 14 inch is dan wel weer dat de laptop niet te groot en zwaar is, waar u als u vaak onderweg bent het voordeel van kan pakken.

De 14 inch gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch gaming laptop

Op dit moment worden er 15 14 inch gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2186,33,-. De goedkoopste 14 inch gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Asus ROG Zephyrus G14 GA402NU-N2027W. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €1299,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken