x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 3 laptops

Dell laptops

3 laptops
Op zoek naar een nieuwe Dell laptop? Dell heeft veel laptops in hun assortiment, met modellen die geschikt zijn voor basisgebruik maar ook krachtige modellen waar games of zware software op gedraaid kan worden. Bekijk het volledige aanbod aan Dell laptops hieronder.
filter Dell laptopsFilter

Verschillende formaten Dell laptops te koop

Tijdens het kiezen van een nieuwe Dell laptop is het formaat één van de belangrijkste overwegingen die u moet maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 13 inch Dell laptop als u een model zoekt om makkelijk mee te nemen. Werkt u vaak vanaf dezelfde plek en zoekt u een krachtige Dell laptop voor de zwaarste taken? Dan kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een 17 inch Dell laptop.

Dell laptops voor alle doeleinden

Wat voor Dell laptop u ook zoekt, vanwege het grote aanbod is er voor ieder doeleinde wel een geschikt model te vinden. Zoekt u een krachtige Dell laptop voor gaming? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Dell laptop met i7 processor en veel RAM.

Mocht u alleen een laptop zoeken voor basistaken, kijk dan naar een budget Dell laptop met i5 processor, 8 GB RAM en 256 opslagruimte. Deze modellen zijn vaak een stuk betaalbaarder voor de meeste gebruikers. Het is tevens zonde om te veel voor een Dell laptop te betalen als u de extra kracht niet gebruikt.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Dell laptop

Op dit moment worden er 3 Dell laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1326,67,-. De goedkoopste Dell laptop die momenteel te vinden is, is de Dell Vostro 3500 (F45HJ). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €622,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken