x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 6 laptops

Lenovo Chromebooks met touchscreen

6 Chromebooks
Chromebooks van Lenovo zijn er in alle soorten en maten. Mocht u uw Chromebook ook met uw vinger aan willen sturen, dan kunt u kiezen voor een Lenovo Chromebook met touchscreen. Hierdoor bent u niet meer gelimiteerd aan uw muis of touchpad, en kunt u uw Chromebook nog makkelijker op schoot gebruiken.
filter Lenovo Chromebooks met touchscreenFilter

Keuze uit veel Lenovo laptops met touchscreen

Als u op zoek bent naar een nieuwe Lenovo laptop met touchscreen, heeft u de keuze uit veel verschillende reeksen en modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere 14 inch Lenovo laptop zodat u een licht model hebt dat u makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Veel kleinere Lenovo laptops met touchscreen kunt u ook omklappen, zodat u de laptop ook als een soort tablet kunt gebruiken.

Nadelen van een Lenovo laptop met touchscreen

Een Lenovo laptop met touchscreen heeft helaas wel wat nadelen. Een van de belangrijkste nadelen is de verminderde batterijduur. Het extra vermogen dat nodig is om de touchscreen aan te sturen zorgt ervoor dat de batterij sneller leeg raakt. Daarnaast kunnen touchscreens minder nauwkeurig zijn dan een touchpad of muis, waardoor het lastiger kan zijn om bepaalde taken uit te voeren.

Bovendien zijn touchscreens gevoeliger voor vingerafdrukken en andere vetvlekken, wat kan leiden tot verminderde helderheid en duidelijkheid op het scherm. Tot slot kunnen laptops met touchscreens duurder zijn, waardoor ze niet vaak worden gekozen door gebruikers die een kleiner budget hebben.

De Lenovo Chromebooks met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo Chromebook met touchscreen

Op dit moment worden er 6 Lenovo Chromebooks met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €582,33,-. De goedkoopste Lenovo Chromebook met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo Duet 3 Chromebook 11Q727 82T6003KMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 10,9 inch display en een snelle Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken