x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Aanbevolen voor
Aansluitingen
Bekijk 1 laptops

ASUS Chromebooks met touchscreen

1 Chromebooks
Bent u op zoek naar een Chromebook van ASUS met een touchscreen? Chromebooks met touchscreen maken het mogelijk om hem ook aan te sturen door middel van uw vinger of een stylus te tikken op het scherm. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld even geen muis mee hebt. Bekijk hieronder alle ASUS Chromebooks met touchscreen.
filter ASUS Chromebooks met touchscreenFilter

Touchscreens een extra stukje comfort op een ASUS Chromebook

Mocht u op zoek zijn naar een ASUS Chromebook, dan is het geen verkeerd idee om te kiezen voor een ASUS Chromebook met touchscreen. Met de touchscreen heeft u namelijk een hele nieuwe manier om uw Chromebook aan te sturen, namelijk met uw wijsvinger. Dit maakt het besturen van de laptop voor verschillende taken een stuk makkelijker.

Wilt u uw ASUS Chromebook met touchscreen ook als tablet gebruiken? Kies dan voor een 2-in-1 model die u kunt omklappen tot een tablet. Hierdoor kunt u de laptop nog makkelijker gebruiken, bijvoorbeeld op uw schoot in de auto of op de bank. Bij touchscreens heeft u eventueel ook nog de optie om een stylus te gebruiken in plaats van uw vinger, zodat er geen vette vingerafdrukken op het scherm komen.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken