x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 72 laptops

ASUS laptops

72 laptops
Op zoek naar een nieuwe ASUS laptop? ASUS is één van de meest betrouwbare merken als het gaat om laptops. Tussen hun grote assortiment staan beide Windows laptops en Chromebooks in allerlei maten van 11 inch t/m 17 inch. Bekijk hieronder alle beschikbare modellen ASUS laptops en vergelijk om de juiste te kiezen.
filter ASUS laptopsFilter
Meer ASUS laptops

Verschillende formaten ASUS laptops

ASUS biedt een breed scala aan laptops in verschillende formaten, waaronder mini laptops, middelgrote laptops en grote 17 inch ASUS laptops. Mini laptops, zoals de 11, 12 en 13 inch ASUS modellen, zijn ideaal voor personen die vaak onderweg zijn of die een compacte laptop zoeken voor reis of werk. Deze laptops zijn licht en gemakkelijk mee te nemen, maar hebben vaak minder vermogen en minder aansluitingen dan grotere laptops. Dit kan een nadeel zijn als u veel randapparatuur aan wilt sluiten of zware programma’s uit wilt voeren.

Middelgrote laptops, waaronder 14 en 15 inch ASUS laptops, zijn een goede keuze voor degenen die een compromis willen tussen grootte en mobiliteit. Dit formaat biedt een groter schermformaat dan mini laptops, waardoor er meer ruimte is op het scherm en meer details kunnen worden getoond. Ook zijn deze laptops vaak krachtiger dan de mini laptops aangezien er meer ruimte is in de chassis voor een sterke videokaart en een betere batterij.

Grote 17 inch laptops zijn perfect voor gebruikers die veel ruimte op het scherm willen hebben, en veel vermogen nodig hebben voor zware taken zoals gaming of video-editing. Deze laptops zijn vaak zwaarder en groter dan andere formaten, maar bieden een groter schermformaat met meer aansluitingen en vermogen. De meeste gaming laptops van ASUS zoals de ASUS ROG zijn te vinden in dit 17 inch formaat.

De ASUS laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS laptop

Op dit moment worden er 72 ASUS laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1010,79,-. De goedkoopste ASUS laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ680WS. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €259,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken