x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Processor
Verversingssnelheid
Aansluitingen
Kleur
Extra opties
Bekijk 7 laptops

ASUS TUF (The Ultimate Force) laptops

7 laptops
ASUS TUF (The Ultimate Force) is een reeks krachtige laptops die over het algemeen worden gekozen door gamers. Ze hebben allemaal veel RAM en zijn over het algemeen nog redelijk betaalbaar. Vergelijk hieronder alle ASUS The Ultimate Force laptops en kijk of een 15 inch of 17 inch model het beste bij u past.
filter ASUS TUF (The Ultimate Force) laptopsFilter

Veel ASUS The Ultimate Force laptops voor gamers

Alle laptops uit de The Ultimate Force reeks zijn in het bezit van een NVIDIA-videokaart voor optimale gaming performance. Daarnaast hebben ze allemaal minimaal 16 GB werkgeheugen, een snelle Intel Core of AMD Ryzen processor en genoeg opslagruimte voor al uw games.

Daarnaast zijn deze ASUS gaming laptops beschikbaar in 15- en 17-inch formaat. Het 15 inch formaat is ideaal als u bijvoorbeeld een student bent die vaak onderweg is, aangezien deze een stuk lichter en compacter zijn waardoor u hem makkelijk mee kunt nemen.

Mocht u nog iets krachtigers zoeken dan een laptop uit The Ultimate Force reeks, dan kunt u nog overwegen om te gaan voor een Republic of Gamers model. Deze zijn wel iets duurder, maar hebben een snellere processor, meer RAM en meer opslagruimte.

De ASUS TUF (The Ultimate Force) laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS TUF (The Ultimate Force) laptop

Op dit moment worden er 7 ASUS TUF (The Ultimate Force) laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €962,14,-. De goedkoopste ASUS TUF (The Ultimate Force) laptop die momenteel te vinden is, is de Asus TUF Gaming A17 FA706NF-HX027W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken