x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 22 laptops

ASUS laptops met Intel Core i7 processor

22 laptops
Op zoek naar een ASUS laptop met Intel Core i7 processor? Er zijn veel krachtige ASUS laptops op de markt met een i7 processor. Op deze laptops kunt u gemakkelijk zware software draaien, games spelen en ook gebruiken voor andere zware toepassingen. Tussen het onderstaande overzicht zijn HP laptops met Intel Core i7 processor te vinden van allerlei groottes, van 13 t/m 17 inch.
filter ASUS laptops met Intel Core i7 processorFilter

Veel rekenkracht met een ASUS i7 laptop

ASUS laptops met een Intel Core i7 processor bieden net als ASUS i5 laptops veel rekenkracht. Deze laptops met i7 processor zijn te verkrijgen in alle formaten. Of u nu een 17 inch ASUS laptop zoekt om games op te spelen of een kleiner 14 inch model voor het bingewatchen van uw favoriete serie, er is altijd wel een passend model te vinden.

Aangezien de i7 processor net als andere krachtige componenten best wel wat energie verbruikt is de gemiddelde batterijduur van ASUS laptops met Intel Core i7 processor vaak maar rond de 7 uur. Wilt u de allerbeste schermkwaliteit ervaren? Kies dan voor een model met een quad HD scherm en hoge verversingssnelheid.

De ASUS laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 22 ASUS laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1051,5,-. De goedkoopste ASUS laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Asus VivoBook X1405ZA-LY284W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €699,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken