x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 68 laptops

AMD Ryzen 7 laptops

68 laptops
Laptops met een AMD Ryzen 7 processor hebben meerdere cores en genoeg kloksnelheid voor het draaien van zware applicaties. Hierbij kunt u denken aan videobewerkingsprogramma's of uw favoriete games. Laptops met een AMD Ryzen 7 processor hebben daarnaast ook vaak veel RAM en een goede videokaart.
filter AMD Ryzen 7 laptopsFilter
Meer AMD Ryzen 7 laptops

Is de AMD Ryzen 7 goed genoeg om games mee te spelen?

De AMD Ryzen 7 is een krachtige processor die in staat is om games te spelen. Deze processor is gebaseerd op de Zen-architectuur en biedt hoge prestaties voor zowel single- als multithreaded taken. De AMD Ryzen 7 beschikt over meerdere cores en threads, wat een grote hoeveelheid verwerkingskracht biedt.

De prestaties van laptops met de AMD Ryzen 7 zijn vergelijkbaar met die van laptops met een Intel Core i7 processor van dezelfde generatie, dus het is een goede keuze voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige processor. Het zal in staat zijn om de meeste moderne games soepel te laten draaien, zelfs op hogere instellingen (natuurlijk afhankelijk van de videokaart, RAM en andere specs).

Enkele AMD Ryzen 7 processors die zijn te vinden in laptops zijn de 4800H, 5800H en 5800U.

De AMD Ryzen 7 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een AMD Ryzen 7 laptop

Op dit moment worden er 68 AMD Ryzen 7 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1054,19,-. De goedkoopste AMD Ryzen 7 laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 (15 inch - AMD Ryzen 7 - 8GB - 512GB SSD). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €529,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken