x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 50 laptops

AMD Ryzen 5 laptops

50 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met AMD Ryzen 5 processor? Een AMD Ryzen 5 processor heeft meerdere cores en een redelijk goede kloksnelheid. Dit zorgt ervoor dat u op een laptop met deze processor gemakkelijk meerdere middelzware programma's kunt multitasken. Hieronder kunt u meerdere laptops vinden met AMD Ryzen 5 processor van de beste merken zoals Lenovo en HP.
filter AMD Ryzen 5 laptopsFilter
Meer AMD Ryzen 5 laptops

Is een laptop met AMD Ryzen 5 processor geschikt voor gaming?

Een laptop met een AMD Ryzen 5 processor is absoluut geschikt voor gaming. De AMD Ryzen 5 processors zijn een van de meest populaire en krachtige processors op de markt voor gaming laptops. Deze processors zijn ontworpen met krachtige multi-core prestaties en hoge kloksnelheden, wat betekent dat ze in staat zijn om zware en veeleisende games soepel te laten draaien.

De AMD Ryzen 5 processors zijn voorzien van veel werkgeheugen en snelle opslag, wat betekent dat ze in staat zijn om games snel te laden en te starten. Deze processors zijn ook uitgerust met innovatieve technologieën, zoals AMD Ryzen™ Master Utility, die de prestaties van de processor kunt overklokken om de prestaties van de games te verhogen.

Daarnaast zijn laptops met AMD Ryzen 5 processors vaak uitgerust met hoogwaardige grafische kaarten, zoals de NVIDIA GeForce GTX 1080 of AMD Radeon, die speciaal zijn ontworpen voor gaming en zorgen voor een haarscherp beeld en een soepele gameplay.

Waar kan een laptop met AMD Ryzen 5 nog meer voor worden gebruikt?

Laptops met een AMD Ryzen 5 processor zijn naast gaming geschikt voor verschillende taken, waaronder:

  • Video-editing: De krachtige multi-core prestaties en hoge kloksnelheden van de Ryzen 5 processors maken het mogelijk om veeleisende videobewerkingssoftware soepel te laten draaien, zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro.
  • 3D-ontwerp en rendering: De Ryzen 5 processors zijn uitgerust met veel werkgeheugen en snelle opslag, dit maakt het mogelijk om zware 3D-ontwerpsoftware zoals AutoCAD of SolidWorks te gebruiken zonder vertragingen.
  • Programmeren: Ryzen 5 processors zijn krachtig genoeg om zware programmeertaken zoals het compilen van grote stukken code snel te verwerken. De AMD Ryzen 5 is daardoor veel te vinden in laptops voor programmeurs.
  • Multitasking: AMD Ryzen 5 laptops zijn ontworpen voor efficiëntie en kunnen meerdere taken tegelijkertijd aan, zoals het streamen van video terwijl u tegelijkertijd aan het werk bent, zonder dat u enig prestatie-verlies merkt.
  • Productiviteit: Laptops met Ryzen 5 processor zijn geschikt voor dagelijks gebruik, zoals het bekijken van e-mails, het maken van documenten, het bekijken van video's of het bezoeken van social media zonder prestatie-verlies.

De AMD Ryzen 5 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een AMD Ryzen 5 laptop

Op dit moment worden er 50 AMD Ryzen 5 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €705,-. De goedkoopste AMD Ryzen 5 laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 E1504FA-NJ460W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €429,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken