x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 22 laptops

Acer gaming laptops

22 laptops
Op zoek naar een nieuwe gaming laptop? Acer heeft veel verschillende gaming laptops in hun assortiment. Deze bevatten allemaal een NVIDIA videokaart, en een snelle processor. Alle Acer gaming laptops hebben ook minimaal 16 GB RAM zodat alle programma's snel kunnen draaien.
filter Acer gaming laptopsFilter

Krachtige Acer gaming laptops in het assortiment

Acer biedt gaming laptops aan in allerlei formaten. Zo zijn er bijvoorbeeld 15 inch gaming laptops van Acer met maar liefst 32 GB RAM, waar u alle games op kunt spelen die u wilt en hem ook nog eens makkelijk overal mee naartoe neemt. Alle gaming laptops van Acer zijn in het bezit van een krachtige videokaart, zoals de RTX 3070 of RTX 3080. Deze videokaarten bieden een aanzienlijke prestatie-verbetering ten opzichte van de vorige generatie RTX-videokaarten.

Kiest u voor de Acer Predator reeks?

Acer Predator is een reeks gaming laptops van Acer die zijn ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties en een uniek ontwerp. Deze laptops zijn uitgerust met een krachtige Intel-processor en de beste NVIDIA videokaarten. Hierdoor zijn ze geschikt voor het spelen van zware games en het uitvoeren van zware taken zoals videobewerking of coderen.

De Acer gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer gaming laptop

Op dit moment worden er 22 Acer gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2169,68,-. De goedkoopste Acer gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 (A515-58GM-787G). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1029,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken