x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 127 laptops

Laptops met 8 GB RAM

127 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met 8 GB RAM? Een laptop heeft veel werkgeheugen nodig als uw doel is om zware applicaties te kunnen draaien. 8 gigabyte werkgeheugen is genoeg voor het draaien van middelzware toepassingen, waarbij u moet denken aan Adobe Photoshop of het spelen van lichte games. Bekijk hieronder alle laptops met 8 GB RAM die momenteel beschikbaar zijn.
filter Laptops met 8 GB RAMFilter
Meer Laptops met 8 GB RAM

Is 8 gigabyte RAM genoeg voor gaming?

8 GB RAM is een redelijke hoeveelheid werkgeheugen voor het spelen van de nieuwste games, maar het hangt af van de specifieke vereisten van de games en de instellingen waarop u wilt spelen. Veel moderne games vereisen minstens 8 GB RAM om goed te functioneren, maar sommige games hebben hogere vereisten en kunnen baat hebben bij meer RAM.

Als u de nieuwste games wilt spelen op hoge instellingen en met een hoge resolutie, dan is 8 GB RAM misschien niet voldoende. In dat geval kunt u beter kiezen voor een laptop met 16 GB RAM of meer, zodat de prestaties van de games beter zullen zijn en u geen last zult hebben van haperingen of trage laadtijden. Niemand wilt natuurlijk lag ervaren en daardoor een nadeel te hebben ten opzichte van uw tegenstanders.

De Laptops met 8 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 8 GB RAM

Op dit moment worden er 127 Laptops met 8 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €746,78,-. De goedkoopste laptop met 8 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 314 CB314-3H-C1. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €289,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken