x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 8 laptops

Laptops met 64 GB RAM

8 laptops
Wilt u de zwaarste taken uit kunnen voeren op uw laptop? Dan is het verstandig om te kiezen voor veel RAM. Laptops met 64 GB werkgeheugen kunnen de zwaarste taken aan, waarbij u moet denken aan het spelen van de zwaarste games, of draaien van zware videobewerkingsprogramma's. Bekijk hieronder welke laptops met 64 GB RAM er op dit moment te vinden zijn.
filter Laptops met 64 GB RAMFilter

Laptops met maar liefst 64 GB RAM: het neusje van de zalm

Laptops met 64 GB RAM zijn de allerbeste en snelste modellen die de allerhoogste prestaties bieden. Dit zijn professionele laptops die zijn ontworpen voor zware taken zoals video-editing, 3D-modellering, het spelen van de nieuwste games, en multitasken van tientallen programma’s. Dit soort laptops zijn ideaal voor gebruikers die zware programma's, grote bestanden en veel gelijktijdige processen gebruiken.

Met 64 GB RAM heeft de gebruiker een grotere buffer voor het uitvoeren van zware taken en het verwerken van veel gelijktijdige processen, waardoor de prestaties van de laptop aanzienlijk verbeteren.

Houd er wel rekening mee dat laptops met 64 GB RAM vaak duurder zijn dan laptops met minder RAM en dat deze laptops vaak gericht zijn op professionele gebruikers en niet zozeer op de gemiddelde consument.

De Laptops met 64 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 64 GB RAM

Op dit moment worden er 8 Laptops met 64 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €4085,75,-. De goedkoopste laptop met 64 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006CMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €2699,-. Hij bevat een 14,5 inch display en een snelle Intel Core i9 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken