x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 89 laptops

Laptops met 32 GB RAM

89 laptops
Wilt u echt zware taken op uw laptop doen, dan is veel RAM een aanrader. Met 32 GB RAM zorgt u ervoor dat u zeker zware taken op uw laptop uit kunt voeren, waaronder het spelen van games, en bewerken van foto's of video's. Multitasken is met 32 GB RAM ook geen probleem meer.
filter Laptops met 32 GB RAMFilter
Meer Laptops met 32 GB RAM

Welke prestaties kunt u met 32 GB RAM verwachten?

Als u kiest voor een laptop met 32 GB RAM, dan is het wachten op sloom reagerende apps of websites verleden zijn. Wat u ook doet, van het bewerken van documenten tot het multitasken van meerdere zware programma’s, bijna alles zal direct snel laden zonder enige vertraging. Dit is omdat de grotere hoeveelheid werkgeheugen een grotere buffer biedt voor het uitvoeren van zware taken en het verwerken van veel gelijktijdige processen.

Is 32 GB RAM in een laptop te veel voor de gemiddelde gebruiker?

32 GB RAM in een laptop is meestal overkill voor de gemiddelde gebruiker. De gemiddelde gebruiker zal waarschijnlijk niet de volledige capaciteit van 32 GB RAM gebruiken, omdat de meeste programma's en toepassingen niet veel meer dan 16 GB RAM vereisen. Het is een grote investering voor iemand die enkel basis taken uitvoert, zoals tekstverwerken, internetten, e-mailen, aangezien laptops met 32 GB RAM verre van goedkoop zijn.

Echter, als u van plan bent om zware taken uit te voeren zoals video-editing, 3D-modellering, of het werken met virtuele machines, dan kan 32 GB RAM een goede keuze zijn. Ook als u veel multitaskt en veel programma's tegelijkertijd gebruikt, kan 32 GB RAM een goede investering zijn. Voor gamers is het beter om een speciale gaming laptop met 32 GB RAM te kiezen.

De Laptops met 32 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 32 GB RAM

Op dit moment worden er 89 Laptops met 32 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €2288,72,-. De goedkoopste laptop met 32 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 3 15 (A315-44P-R07A). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken