x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 46 laptops

17 inch laptops

46 laptops
Bent u op zoek naar een grote en krachtige laptop? Dan kunt u het beste kiezen voor een 17 inch laptop. De meeste 17 inch laptops bevatten goede componenten zoals een snelle processor of genoeg RAM om zelfs de zwaarste programma's te kunnen multitasken. Vergelijk hieronder alle laptops met 17 inch schermgrootte.
filter 17 inch laptopsFilter
Meer 17 inch laptops

17 inch laptops, te groot of juist een perfect formaat?

Of een 17 inch laptop te groot is, hangt af van de specifieke eisen van de gebruiker. Het grote schermformaat kan beide een voor- of nadeel zijn. U heeft namelijk een groter beeld waar u meer op kwijt kunt voor taken als foto- of videobewerking, maar als u vaak onderweg bent moet u met een zware laptop gaan slepen.

Één van de grootste voordelen van een 17 inch laptop zijn de geweldige prestaties die deze vaak biedt. 17 inch laptops hebben vaak een krachtigere hardware, zoals een snellere processor en meer geheugen, waardoor deze geschikt zijn voor zware taken zoals video- en beeldbewerking.

Mocht u echt op zoek zijn naar een krachtige 17 inch laptop, dan zult u wel diep in de portemonnee moeten duiken. 17 inch laptops met een goede videokaart, veel RAM en een snelle processor kunnen al snel boven de €1000 kosten.

17 inch laptops van de beste merken in het assortiment

Van bijna ieder merk is er wel een snelle 17 inch laptop te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld veel 17 inch laptops van HP te vinden in bijna iedere webshop. Deze hebben vaak veel RAM, een snelle processor en ook nog eens een goede batterijduur.

Ook Acer 17 inch laptops komen erg veel voor. Deze zijn erg geliefd onder gamers, maar ook onder gebruikers die hem willen inzetten voor professionele doeleinden zoals het bewerken van foto’s of video’s. Mocht u hem kopen voor uw werk, let er dan goed op dat de laptop waarschijnlijk wel redelijk zwaar zal zijn, en daardoor wat minder comfortabel is om mee te nemen dan bijvoorbeeld een 15 inch laptop.

De 17 inch laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch laptop

Op dit moment worden er 46 17 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1324,7,-. De goedkoopste 17 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 317 CB317-1H-C1SE. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €329,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken