x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 371 laptops

Laptops met 16 GB RAM

371 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met 16 GB RAM? Voor het draaien van zware toepassingen heeft een laptop veel RAM nodig, dus is het verstandig om te kiezen voor een laptop met 16 GB werkgeheugen. Tussen onderstaand aanbod staan laptops van vele merken zoals HP, Lenovo en ASUS. Kies voor 16 GB RAM als u bijvoorbeeld foto's wilt bewerken of uw favoriete games wilt spelen.
filter Laptops met 16 GB RAMFilter
Meer Laptops met 16 GB RAM

Is 16 GB RAM genoeg in een laptop voor de gemiddelde gebruiker?

16 GB RAM is meer dan voldoende voor de gemiddelde gebruiker in een laptop. Het biedt een grote buffer voor multitasking en het uitvoeren van zware taken, zoals het bewerken van video's of het werken met virtual machines. Ook zal het ervoor zorgen dat de laptop snel blijft werken, zelfs als er veel programma's tegelijkertijd worden gebruikt.

De gemiddelde gebruiker zal waarschijnlijk niet de volledige capaciteit van 16 GB RAM gebruiken, maar het is wel een goede investering voor de toekomst. Het zal er voor zorgen dat de laptop snel blijft werken als de vereisten van software of games toenemen.

Is 16 GB RAM genoeg voor het bewerken van video's in 4K?

16 GB RAM is over het algemeen voldoende voor het bewerken van video's in 4K, maar het hangt af van de specifieke software die u gebruikt en de grootte van de video's die u bewerkt. Video-editing software kan zware eisen stellen aan het werkgeheugen, vooral als u werkt met grote video's of met veel gelijktijdige bewerkingen.

Over het algemeen is 16 GB RAM voldoende voor de meeste video-editing taken, zoals het toevoegen van effecten, het knippen en plakken van fragmenten, en het exporteren van de video. Maar als u werkt met zeer grote video's of met veel gelijktijdige bewerkingen, kan het gebrek aan werkgeheugen leiden tot haperingen of trage prestaties. In dat geval kan het verstandig zijn om meer RAM te overwegen, zoals een laptop met 32 GB RAM of meer.

De Laptops met 16 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 16 GB RAM

Op dit moment worden er 371 Laptops met 16 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €1184,47,-. De goedkoopste laptop met 16 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Lenovo V15 G4 IAH - 83FS003WMH. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €465,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken