x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 184 laptops

14 inch laptops

184 laptops
Op zoek naar een nieuwe 14 inch laptop? 14 inch is een geweldige middelmaat voor een laptop. Deze grootte biedt de perfecte verhouding tussen draagbaarheid en ruimte op het scherm. Vergelijk hieronder alle 14 inch laptops van de beste merken zoals Lenovo, ASUS en Acer.
filter 14 inch laptopsFilter
Meer 14 inch laptops

14 inch laptops - de perfecte verhouding tussen prestaties en draagbaarheid

14 inch laptops zijn een populaire keuze onder consumenten omdat ze een goede balans bieden tussen prestaties en draagbaarheid.

Een 14 inch laptop is groter dan de kleinere 11 inch en 13 inch laptops, wat betekent dat er meer ruimte is in de chassis voor krachtigere hardware en meer opslagcapaciteit. Dit kan betekenen dat ze beter geschikt zijn voor taken zoals video-editing, beeldbewerking en zelfs gaming dan kleinere laptops.

14 inch laptops zijn echter nog steeds relatief klein en lichtgewicht wat ze gemakkelijk maakt om mee te nemen als u ergens naartoe moet. Dit maakt ze ideaal voor mensen die veel onderweg zijn of die op zoek zijn naar een draagbare laptop die geschikt is voor zware taken.

Daarnaast zijn 14 inch laptops vaak betaalbaarder dan grotere laptops, zoals 15 of 17 inch laptops, zonder in te leveren op prestaties. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare laptop die goede prestaties kan leveren.

Is een 14 inch laptop groot genoeg voor gaming?

Een 14 inch laptop kan geschikt zijn voor gaming, afhankelijk van de specifieke configuratie van de laptop. Een 14 inch laptop met een krachtige processor, een snelle videokaart, voldoende RAM en een SSD, kan hoogstwaarschijnlijk goed presteren bij het spelen van zware games.

Het schermformaat van 14 inch kan echter soms beperkend zijn voor sommige gamers, vooral voor degenen die gewend zijn aan grotere 17 inch gaming laptops. Ook kan de grootte van de laptop zelf wat groter zijn dan sommige mensen willen meeslepen als ze onderweg zijn. Als u een laptop zoekt die u makkelijker mee kunt nemen, is een 13 inch laptop misschien net iets beter.

De 14 inch laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch laptop

Op dit moment worden er 184 14 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1200,13,-. De goedkoopste 14 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo Chromebook S330 81JW0008MH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €191,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken