x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Extra opties
Bekijk 11 laptops

13 inch laptops met Intel Core i5 processor

11 laptops
Op zoek naar een 13 inch laptop met Intel Core i5 processor? 13 inch laptops zijn makkelijk mee te nemen vanwege hun formaat, en ook omdat ze daardoor erg licht zijn. Met een Intel Core i5 processor kunt u lichte tot middelzware programma's draaien. De combinatie van deze twee specificaties maakt een 13 inch laptop met i5 processor ideaal voor scholieren of zakelijk gebruik.
filter 13 inch laptops met Intel Core i5 processorFilter

13 inch laptops met Intel Core i5 processor zijn klein en snel

De combinatie van 13 inch laptops met een Intel Core i5 processor is erg populair, met de reden dat ze erg klein en snel zijn. Aangezien we steeds vaker onderweg zijn met een laptop is het fijn om een klein en compact formaat te hebben, zoals 13 inch. De Intel Core i5 processor is daarnaast snel genoeg voor bijna alle taken, van dagelijks gebruik zoals e-mailen en bewerken van documenten tot het bewerken van foto’s.

13 inch i5 laptops beschikbaar bij veel merken

Als u op zoek bent naar een 13 inch laptop met i5 processor, dan kunt u bij veel verschillende merken terecht. Kies bijvoorbeeld voor een 13 inch HP laptop met veel RAM en een i5 processor als u een snelle laptop wilt voor onderweg. Mocht u een 13 inch laptop met i5 processor zoeken die een stevige bouwkwaliteit heeft, dan heeft u ook nog de keuze uit veel 13 inch ASUS laptops.

De 13 inch laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 11 13 inch laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1201,91,-. De goedkoopste 13 inch laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Samsung Galaxy Book2 360 13 NP730QED-KA1NL. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €817,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken