x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Aanbevolen voor
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 1 laptops

12 inch laptops

1 laptops
Bent u op zoek naar een kleine laptop die u makkelijk mee kunt nemen? Laptops met een schermgrootte van 12 inch zijn klein, licht, en vaak alsnog erg snel. Vooral onder de zakelijke gebruikers en studenten is het 12 inch schermformaat erg populair. Vergelijk hieronder alle 12 inch laptops die momenteel beschikbaar zijn.
filter 12 inch laptopsFilter

Niet veel 12 inch laptops beschikbaar

Zoals u misschien al heeft gezien in het bovenstaande overzicht, zijn er niet veel 12 inch laptops beschikbaar. Over het algemeen maakt alleen Microsoft Surface hun laptops in 12 inch formaat, waardoor het assortiment in de komende periode ook zo klein zal blijven.

Mocht u toch kiezen voor een 12 inch laptop, dan kunt u genieten van maximale draagbaarheid. Alle 12 inch laptops wegen namelijk minder dan 1,5 kilogram en zijn ook klein, waardoor u ze makkelijk mee kunt nemen in de gemiddelde rugtas. Als u daarnaast ook nog eens op zoek gaat naar snelheid, dan kunt u beter kiezen voor een 13 inch laptop aangezien u in de 12 inch categorie niets beters gaat vinden dan een laptop met 8 GB RAM en een Intel Core i5 processor.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken