Laptop Keuzehulp

Via de speciaal ontwikkelde keuzehulp kunt u binnen een paar meerkeuze vragen de perfecte laptop voor uzelf vinden. Onze slimme robot zal u van accuraat advies voorzien.

Hoe werkt de keuzehulp?

Door gebruik van onze keuzehulp, kiest onze tool een laptop voor u die exact matcht met de eisen die u heeft.

Wij hebben deze tool ontwikkelt om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken en u binnen enkele minuten een geschikte laptop kunt aanschaffen zonder er zelf enige kennis over te hebben. Het enige wat u hoeft te doen, is hierboven een aantal vragen te beantwoorden waarna u een overzicht krijgt van laptops die onze robot voor u geschikt vindt. De robot zal het volgende van u vragen, zodat hij een aantal goede laptops voor u op een rij kan zetten.

Hoe u de laptop gebruikt

Als eerste zal er worden gekeken naar waar u de laptop voor gebruikt. Hierdoor kan onze AI alvast veel verschillende laptops die niet geschikt zijn er uit trappen, omdat deze niet de hardware bevatten die nodig is voor uw doeleind. Kiest u bijvoorbeeld voor 'Mediabewerking', dan zult u een krachtige processor en videokaart nodig hebben. De robot zal vervolgens alle laptops zonder sterke processor uit het overzicht halen. Andere mogelijkheden die onze robot u biedt zijn laptops voor gaming, studie of algemeen gebruik.

Schermformaat

Niet iedereen houdt van dezelfde formaat laptop. Met schermen die gaan van 11 inch tot en met 17 inch, is dit voor iedereen anders. Wanneer u uw gewenste schermformaat aangeeft, zal de robot hier rekening mee houden wanneer hij het overzicht aan u zal tonen.

Welk besturingssysteem u wilt

Iedereen houdt van een verschillend besturingssysteem. U kunt in de deze stap aangeven of u op zoek bent naar een Windows, macOS, of Chrome OS laptop.

Uw budget

Het budget speelt natuurlijk een grote rol tijdens het aanschaffen van een laptop, aangezien deze beginnen vanaf een paar honderd euro, en kunnen oplopen tot duizenden euro's. Geef dus bij de deze stap een maximale prijs aan waarvan u wilt dat onze robot er rekening mee houdt.

Laptops die in het keuzehulp resultaat worden getoond, en dus geschikt zijn voor uw doeleind, worden gerangschikt op de beoordeling van de aanbieder. Diegene met de beste reviews komen dus altijd bovenaan te staan, waardoor u altijd de beste laptop vindt die bij u past.